Доктор християнської філософії (Інтернет)

Загальні відомості

Детальніше про цю програму на сайті школи

Опис програми

Доктор християнської філософії

Цей онлайн-курс викладається лише англійською мовою.

Основні в будь-якій з наступних концентрацій:

  • Біблійні дослідження
  • Християнське мистецтво
  • Християнське консультування
  • Християнське підприємництво
  • Християнське лідерство
  • Божественне зцілення,
  • Заступництво
  • Міністерство
  • Місії та євангелізація
  • Пророцьке міністерство
  • Міністерство богослужіння
  • Міністерство молоді

125539_blur-1867402_960_720.jpg

Пікселі / Піксабай

Біблійні дослідження

  • Наша концентрація в Біблії буде спрямовувати вас до того, щоб Бог дозволив вам відкрити себе через своє Слово.
  • Біблія - ваш основний текст, і якщо ви завершите всю серію Біблії, ви будете читати кожне слово кожної книги.
  • Відповідно до I Тимофія 1: 5, «метою нашої настанови є любов від чистого серця, доброї совісті та щирої віри».
  • Цей головний розроблений, щоб дати вам рамки для роздумів над Словом Божим, отримуючи одкровення від кожної книги, що ви можете вирости в любові, чистоті серця, послуху, що призводить до доброї совісті та віри у вашого Господа.
  • Серце майора - це серія "Біблія", в якій ви прочитаєте всю Біблію, очікуючи, що Святий Дух висвітлить її вашому серцю та розуму.
  • Коли учні в дорозі до Емауса почули, що Ісус мав сказати, вони вигукнули: «Чи не горіли наші серця всередині нас, коли Він… пояснював нам Писання? (Луки 24:32).

Християнське мистецтво

Протягом останніх 40 років Господь говорив з різними лідерами в Тілі Христовому про необхідність проникнення та торкання всіх семи сфер чи гір, які є опорами будь-якого суспільства, якщо ми збираємось вплинути на народ на Ісуса Христа. Однією з таких гір є мистецтво, творче письмо - лише один аспект. Як діти Божі, створені за образом Творця і відроджені силою Святого Духа, віруючі повинні бути найкреативнішими людьми у світі. Ми повинні бути на передовій, створюючи найпотужніші та найвпливовіші книги, фільми, блоги, статті, нариси та вірші, які світ коли-небудь бачив. Ми повинні бути лідерами на кожній арені написаного слова.

Ми зосереджуємось на цій концентрації «Мистецтво як міністерство» не на технічних аспектах написання, таких як граматика, пунктуація, чи правильні форми для атрибуції та цитування. Про них можна дізнатися де завгодно. Наша мета полягає в тому, щоб ви навчилися писати під помазанням Святого Духа, щоб ви писали абзац чи твори з великим томом, будь то вигадка чи нехудожня література, все, що ви пишете, нестиме силу Духа в ньому і здійсни мету, заради якої Бог вдихнув це через тебе.

З цією метою ви вивчите всі способи, якими Бог говорить до людини, і станете досвідченим розпізнавати Його голос у вашому серці, через ваші мрії та через Його Слово. Ви дослідите свій дух і дізнаєтесь, як ви можете розпізнати рух Святого Духа всередині вас. Ви дослідите помазання, що це таке, як ви його переживаєте, і як ви можете збільшити помазання на вас. Ви дізнаєтесь інструменти для подолання письменницького блоку та трохи дізнаєтесь про видавничу справу. І напишеш - багато.

Християнське консультування

Є лише один Чудовий Радник, і наша мета, як радники людини, - привести людей у Його Присутність, де Він зцілить їхні серця. Всі курси консультування в CLU зосереджені на тому, щоб ви навчилися ефективніше допомагати іншим чути, що Бог їм каже, і бачити, що Він робить у їхньому житті. Наше бажання полягає в тому, щоб надати біблійних, милосердних поборників, що базуються на Біблії, які можуть розпізнати потреби серця і спонукати в благодаті Божій задовольнити ці потреби.

Ви відчуєте радість навчати своїх радників, як зв’язатися з Чудовим Радником через двосторонній журнал, щоб вони могли щодня почути Його голос і поринути у Його безумовну любов та прийняття їх. Ви будете обладнані в християнському тлумаченні снів, щоб ви могли допомогти своєму порадникові зрозуміти, як Господь радить їм і чому їх власні серця навчають їх щовечора (Пс. 16: 7). Ви станете служителем благодаті, який зможе передавати одкровення своєї ідентичності в Христі, що долає брехню ворога, який тримає їх у неволі. Ви будете наливати цілющу олію Святого Духа в гнійні спогади про травматичні переживання через служіння внутрішнього зцілення. Ви будете поруч, коли Дух розкриє брехню, в яку вони повірили, і допоможе їм прийняти Істину, яку Він проголошує над ними. Разом ви знищите демонічні твердині та утиски, що призвели їх до руйнування.

Християнське підприємництво

  • Кожна віруюча людина покликана «християнською службою повного дня». Наша помилка полягає в обмеженні християнського служіння виключно традиційним напрямкам «служіння» - чи пасторату, так і місії.
  • В останні 40 років Господь говорив з різними лідерами в Тілі Христовому про необхідність проникнення та зачіпання всіх семи сфер чи гір, що є опорами будь-якого суспільства, якщо ми збираємось вплинути на народ на Ісуса Христа.
  • Однією з таких сфер є бізнес, і деякі з нас покликані на повноцінну християнську службу на ринку.
  • Концентрація «Бізнес як Міністерство» покликана звільнити творчий потік Святого Духа у студента в бізнесі і через нього.
  • Ви вивчите та розвинете свою власну теологію щодо ролі віруючого на ринку та грошей у Царстві, щоб ви могли вільно слідувати ведучому Господа в цьому напрямку з повнотою віри, якщо це є Його воля для вас.
  • Ви навчитеся бути лідером слуг у будь-якій ситуації, яку Господь поставив перед вами, вносячи Присутність Господа та правління Короля у всі аспекти суспільства.
  • Якщо вас так поведуть, ви отримаєте базову підготовку з розробки бізнес-плану та створення бізнесу, і ви навчитесь шукати керівництва Господа через кожен крок процесу.
  • Буде досліджено бачення створення та вивільнення багатства у Царство Боже, і можуть бути вивчені різні шляхи для цього.

Християнське лідерство

  • Господь пообіцяв, що якщо ви вірно будете слухатися голосу Господа, Бога вашого, Він поставить вас високо над усіма народами землі. Ви будете головою, а не хвостом; ви будете тільки вище, а не будете знизу (Втор. 28: 1, 13).
  • Іншими словами, якщо ви почуєте і послухаєтесь голосу Господа, ви будете вождем. Оскільки основою всієї освіти в ХЛУ є почуття Божого голосу і життя від нього, ми повністю сподіваємось, що кожен студент ХЛУ стане лідером у будь-якій сфері впливу, яку обирає Господь, і на якому б рівні авторитету він не бажав і вашому послуху дозволяє.
  • Біблійне керівництво передбачає натхнення та оснащення інших для покращення та виконання їх доль. Диктаторське правило невідоме способу кохання, коли служіння тим, за кого ви відповідаєте, - це пристрасть серця християнського вождя.
  • Ви вивчите принципи, що мотивують керівництво слугою, помазаним Духом.
  • Мета та потужність багатодітної обдарованої п'ятиразової команди будуть вивчені, і ви навчитесь приймати та звільняти експоненціальний ефект бути частиною такої команди у будь-якій області вашого життя.

Божественне зцілення

  • Ісус зцілив усіх, хто прийшов до Нього, і Він доручив Своїм учням оголосити, що Царство Небесне було під рукою, коли вони зцілювали хворих, воскрешали мертвих і виганяли демонів.
  • Останні його слова до того, як Він зійшов назад до Отця, запевнив нас, що ми покладемо руки на хворих, і вони видужають.
  • А віруючим у Коринті Святий Дух заявив через апостола Павла, що Він призначив дари зцілення в Церкві.
  • Важливо мати міцну біблійну основу, на якій можна вийти у вірі, тому ви ретельно дослідите, що говорить Святе Письмо, і виробите свою власну особисту теологію про божественне зцілення.
  • Ви вивчите принципи, які можуть підвищити ефективність ваших молитов про зцілення, а також природні «дари зцілення» та принципи життя в божественному здоров’ї, які відкриті та сумісні зі Святим Письмом.
  • Чи прагне ваше серце бачити тих, хто хворий і болячий, торкаючись чудотворної сили люблячого Бога? Ви кваліфіковані у використанні всіх засобів, які Господь дав Своїм людям, щоб принести зцілення та здоров'я?

Заступництво

  • Саме Дух Святий веде нас в заступництві. Одне з єврейських слів для заступництва - «пага», що буквально означає «вдарити або випалити випадково».
  • Коли Бог веде нас в заступництві, Він посилає нам свої думки, які вражають нас світлом, як випадкові зустрічі з думками, і ці потокові спонтанні думки насправді є Його голосом, що веде нас до тих речей, за які він хоче заступитись.
  • Заступники моляться, керуючись Святим Духом, і вони змінюють світ цими молитвами. Тому дуже важливо, щоб заступники тонко налаштували своє серце, щоб почути і побачити в дусі, щоб вони могли миттєво реагувати на порив Вітру.
  • Слухання Божого голосу у вашому серці, через ваші мрії та мрії інших людей і через Слово є важливими.
  • Усвідомлення свого духу і визнання руху Святого Духа всередині є життєво важливим.
  • Знання, як рухатися в помазанні і що можна зробити, щоб збільшити помазання на вас, значно підвищить вашу ефективність. Усі ці навички будуть включені у ваше навчання в цій концентрації.

Міністерство

Концентрація нашого Міністерства має чотири основні завдання:

  1. Робоче знання Біблії. Це суспільство, яке втратило свої абсолюти. Нам потрібно повернутися до Святого Письма як основи для життя. Ми не можемо навчити біблійних принципів без ділових знань Біблії. Хоча ми не маємо бажання бути легалістами, ми повинні знати правду, якщо ми хочемо звільнити людей.
  2. Інтимні стосунки з Христом. Поводження зі Словом Божим без стосунків з Богом може бути смертельним. Серце служіння - це примирення людей до Бога, повернення їх до люблячого спілкування, пережитого в Едемському саду. Саме з наших любовних стосунків з нашим Господом ми можемо запросити інших приєднатися до нас.
  3. Доброзичливі стосунки з людьми. Все служіння Ісуса витекло з співчуття до інших. Так має бути і нашим. Нашому поколінню не потрібно більше професійних служителів, але воно відчайдушно потребує чоловіків і жінок, повних божественного співчуття.
  4. Збалансоване життя. Служіння Богові та служіння людям можуть розвинути життя, що перебуває в самоті Нам потрібно бути врівноваженими, усвідомленими та правильно пов’язаними з собою та своїми сім'ями, щоб зробити все можливе у служінні

Місії та євангелізація

  • Мета нашої концентрації Місій та Євангелізму - озброїти наших учнів ефективно ділитися Євангелієм Царства та навчати нації.
  • Найпотужнішим свідком є те, що витікає з наших особистих, інтимних стосунків з Господом.
  • Коли ми забираємо своє місце на позиції життя свідків і чесно розповідаємо те, що ми бачили і чули в Присутності Отця, наше життя і наші слова мають силу впливати на долі в'язнів гріха і відчаю.
  • Концентрація Місій та Євангелізму допоможе вам розвинути більше усвідомлення свого духу і Святого Духа, який живе всередині вас, щоб все, що ви говорите і робите, було лише у відповідь на його спонукання. Ви вивчите стратегічні інструменти заступництва та духовної війни у просуванні Королівства та станете майстерним у їх використанні.
  • Оскільки саме помазання порушує кожне ярмо, ви шукатимете способи посилити помазання у вашому житті, своїх словах і своїх роботах. Інструменти особистого євангелізму будуть вивчені та застосовані, підвищивши вашу ефективність.
  • Якщо ви покликані поділитися Євангелієм крос-культурно, ви будете орієнтовані на незалежні дослідження, які забезпечать вам більші знання та розуміння поля врожаю, в яке ви підете.

Пророцьке міністерство

  • Пророки - це один із дарів, які Христос дав Своїй церкві, щоб допомогти підготувати та оснастити віруючих для служіння та побудови Тіла Христа. Дар пророцтва з’являється у всіх трьох списках духовних дарів у Новому Завіті. Пророцтво - це Божа ідея.
  • Пророцтво передбачає слухати, що Бог говорить, і бачити, що він робить, а потім заявляти і тлумачити це, щоб навчати, втішати, заохочувати і стимулювати Божий народ. Очевидно, тоді пророче служіння повинно починатися з інтимних стосунків з Господом, в яких пророк чітко і послідовно чує Божий голос.
  • Оскільки нинішні, вимовлені Божими словами Рими ніколи не будуть суперечити Його вічному, написаному Слову Логосу, необхідно, щоб пророк мав глибоке, живе знання про всю пораду Бога, як це було виявлено у Святому Письмі.
  • Він повинен говорити від Святого Духа, Хто живе в його дусі і протікає з помазанням, тож буде вивчено розуміння цих навичок.
  • Пророк є лише одним членом цієї групи дарів, які були надані Церкві, тому взаємозв'язок між різними дарами та ролями буде вивчений.
  • Існує більше ніж один спосіб звільнення пророчого заклику, і Господь хоче використати всю унікальність, що є "ти", щоб висловити і розкрити Себе, Своєму характеру та своїй любові Своєму народу.

Міністерство богослужіння

  • Чи ми коли-небудь ближче до неба, ніж коли ми з'єднуємося зі святими та ангелами перед престолом, піднімаючи голоси в поклонінні та вихваленні Господу?
  • Яка неймовірна привілей - мати можливість випробувати такі висоти слави, перебуваючи тут, на землі! І яка честь і відповідальність покликатись вести Божий народ у висловленні своєї обожнення та подяки!
  • Ви вивчите теологію богослужінь та музику, як розвинуто в біблійній та церковної історії, створивши фундамент, з якого ви будете служити. Оскільки ви хочете бути чутливими до руху Святого Духа в кожній службі, ви ознайомтеся з тим, як ви можете відчути свій дух і Духа, який живе всередині.
  • Ви будете практикувати слухання та життя від Його голосу щодня, щоб вам стало нормально жити надприродно. Ви будете рости в розумінні помазання і того, що можете зробити, щоб ходити і служити в посиленому помазанні Духа.
  • Оскільки поклоніння - це така потужна зброя, ви дізнаєтесь про духовну війну та важливість і силу музики як у царстві темряви, так і в Царстві Небесному.

Міністерство молоді

Ця концентрація допоможе Молодіжному спеціалісту прояснити своє покликання та місію, розробити богодихану стратегію для досягнення цієї мети, набути знань та навичок, необхідних для цього, і нарешті звільнити все, що Бог вклав у нього, щоб здійснити все, що Бог покликав його робити.

Дослідження молодіжних міністрів було опубліковане як Міністерство молоді, яке трансформує: всебічний аналіз надій, розладів та ефективності сучасних молодіжних працівників Мертоном Стромменом, Кареном Е. Джонсом та Дейвом Раном. У цьому дослідженні були перелічені наступні чітко визначені потреби у професійному розвитку осіб, які перебувають у професійному службі молоді:

  • Спілкування біблійної правди
  • Розуміння підліткового розвитку та консультування
  • Ефективні стратегії міністерства
  • Біблійні знання та навички пасторального служіння
  • Знання розвитку сім'ї та навичок батьківського навчання
  • Навчання адміністрації та менеджменту
  • Можливості отримати нові ідеї
  • Можливості стосунків з наставниками однолітків


Студенти країн, що розвиваються, отримають знижку від Christian Leadership University :

  1. Якщо ви замовляєте звичайний 3-кредитний курс CLU, курс навчання знижується з 300 до 150 доларів. Матеріали курсу та вартість доставки додаткові.
  2. У нас є понад 20 електронних навчальних модулів наших найкращих курсів, які призводять до отримання диплома з прикладної духовності. Всі матеріали миттєво доступні на вашому комп’ютері чи смартфоні. Звичайна ціна за модуль становить $ 99 - $ 197, і ви можете попросити купон, який знижує модуль до половини ціни. Клацніть тут для отримання додаткової інформації.

Контактні дані

Електронна пошта: clu@cluonline.com

Телефон: 800-466-6961
або
716-681-4896

Факс: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Останнє оновлення Бер 2020

Стипендія Keystone

Ознайомтеся з можливостями, які може дати наша стипендія

Про навчальний заклад

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Детальніше

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Згорнути